Storingen en onderhoud.

Heb je last van een storing? Op deze pagina vind je de bij ons bekende storingen en onderhoudsmomenten. Heb je problemen maar is de storing nog niet bij ons bekend? Neem dan direct contact met ons op!

Storingen.

Datum Dienst Informatie Status

Geen storingen bekend.

Onderhoud

Datum Dienst Informatie Status
07-09-2022 -> 08-08-2022
Mail

Op de volgende datum zal er gepland onderhoud aan ons mailserver platform worden uitgevoerd. Je kunt hierdoor hinder ondervinden. Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Gepland
24-08-2022
Webhosting
Op dinsdag 24 augustus zal er vanaf 22:00 uur onderhoud plaatsvinden aan hostingplatform. Het onderhoud zal enkele uren duren, websites zullen maximaal 30 minuten niet bereikbaar zijn.
Afgerond

27-07-2022 -> 28-07-2022

Mail

Op de volgende datum zal er gepland onderhoud aan ons mailserver platform worden uitgevoerd. Je kunt hierdoor hinder ondervinden. Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Afgerond

Mededelingen

Per 9 september 2022 stopt onze leverancier met de ondersteuning van de Drive die je gebruikt bij je webmail. Drive is een tool binnen webmail waarmee je bestanden kunt opslaan, online opslag.

Het heeft verder geen invloed op de werking van je mail of de instellingen daarvan

Vanaf 11 oktober 2022 is Drive niet meer te gebruiken.
Wil je de Drive bestanden bewaren? Sla deze dan vóór 11 oktober 2022 op op je telefoon, tablet of pc.

Drive bestanden opslaan

Als je bestanden op de Drive hebt staan kun je deze downloaden door in te loggen op je Webmail en daarna bovenin op het wolkje te klikken. Daarna kun je de bestanden (of hele map) selecteren en op de download knop klikken.

Schermafbeelding_2022-08-09_om_09.18.57.png

De avond van 4 op 5 mei heeft onze leverancier onderhoud gepleegd aan de e-mailservers. Tijdens dit onderhoud hebben zij de verouderde beveiligingsprotocollen TLS 1.0 én TLS 1.1 uitgeschakeld.

Waarom zijn deze uitgeschakeld?
Zowel TLS 1.0 als TLS 1.1 zijn behoorlijk verouderd, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Zo zijn er verschillende manieren gevonden om misbruik te maken van deze methoden en dus waren zij genoodzaakt deze uit te schakelen.

Wat betekent dit voor jou?
Dit betekent dat verouderde e-mailprogramma’s en besturingssystemen geen gebruik meer kunnen maken van e-mailprogramma’s om verbinding te maken met de mailservers. 
Over het algemeen geldt dat de software versies die door de uitgever zelf nog ondersteund worden, goed zullen blijven werken met onze mail. Oudere versies kunnen wij geen support opgeven.

Gebruik jij een besturingssysteem en/of programma dat niet meer ondersteund wordt? Dan kunnen wij je helaas niet helpen bij problemen. Je zult dan moeten updaten naar een nieuwere versie om het mailprogramma weer te kunnen gebruiken. 
In de meeste gevallen kan je onze webmail nog wel op een verouderd systeem gebruiken. Ons advies blijft alsnog om je software te updaten. We helpen je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op!